Cupe pentru briose
- Cod produs: 6502
- Disponibilitate: În stoc
- 10,00 ron
- TVA inclus 10,00 ron
Cupe decorative pentru briose va ajuta sa realizati prajituri si briose de forme perfecte, deosebite. Cupe decorative pentru briose se potrivesc pentru briose si prajituri de casa si au avantajul ca nu se lipesc. Cupele sunt realizate din hartie fina speciala pentru gatit, de diverse forme si culori.
Speficicatii Cupe decorative pentru briose:
- usor de utilizat;
- diferite modele si culori;
- nu se folosesc direct pe flacara;
- realizate din hartie fina;
- Culoarea poate diferi, in functie de lotul disponibil.
- un set include 100 de cupe.
Comandati acum cupe decorative pentru briose si veti obtine briose delicioase atat pentru dumneavostra cat si pentru cei mici.
Iata o reteta usoara de briose cu fulgi de ciocolata
Ingrediente:
cca 250 gr fulgi de ciocolata
cca 300 gr faina alba
5 oua mici
150 gr unt moale (bineinteles, la temperatura camerei)
200 gr zahar (poti pune si mai putin, daca vrei ca briosele sa nu fie chiar asa dulci)
cam 2 lingurite praf de copt
110 ml lapte
un varf de cutit de sare
1-2 esenta de vanilie
Mod de preparare:
1. Amesteca untul si zaharul cu ajutorul unui mixer.
2. Dupa 3-4 minute pune ouale, unul cate unul.
3. Adauga esentele de vanilie si mixeaza in continuare tot cam 3-4 minute.
4. Redu apoi viteza si incorporeaza jumatate din cantitatea de faina (pune cu o lingura) si jumatate din cea de lapte. Omogenizeaza.
5. Incorporeaza praful de copt si sarea. Omogenizeaza.
6. Pune in compozitie restul de lapte si de faina (tot in ploaie). Nu te opri din mixat.
7. Dupa ce ai obtinut iarasi o compozitie omogena, adauga fulgii de ciocolata. Mai mixeaza cam 1 minut.
8. Tapeteaza o tava de copt speciala cu cupe de briose si umple adanciturile cam pe trei sferturi cu aceasta compozitie.
9. La final decoreaza briosele cu bucatele de ciocolata sau cu cativa fulgi de ciocolata (daca ti-au mai ramas).
10. Baga tava in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 18-20 de minute. Bineinteles, poti face si testul cu scobitoarea.
11. Scoate tava folosind o manusa si las-o sa se raceasca putin.
Pune briosele pe o farfurie sau un platou si serveste-le cu un pahar de lapte cald.
Pofta buna!