Plita electrica cu inductie Victronic 534
- Cod produs: Victronic
- Disponibilitate: În stoc
- 175,00 ron
- TVA inclus 175,00 ron
Ideala pentru a gati mult mai rapid si mai sanatos!
Plita cu inductie, este o tehnologie japoneza, care are ca proprietati incalzirea vasului, in timp ce zona din jurul plitei ramane rece, proces rezultat din aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie care magnetizeaza continutul metalic al vasului de gatit.
Prin inductie se va incalzi doar vasul in care veti gati, in timp ce zona din jurul plitei va ramane rece. Acest proces se va realiza prin aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie ce va magnetiza continutul metalic al vasului de gatit, generand forte de frecare insesizabile care astfel vor genera caldura necesara prepararii mancarurilor.
Ofera siguranta - Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit.
Detectarea automata a suprafetei vasului si adaptarea zonei de gatire la marimea vasului folosit. Prin repartizarea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului, timpul de gatire se va reduce consistent, iar alimentele isi vor pastra un continut bogat de vitamine.
Este eficienta - 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum.
Este usor de intretinut - Suprafata se curata foarte usor dupa utilizare.
Multiple functii pentru gatit:
Plita dispune de 4 functii pentru gatit si anume: supa, gatire cu abur, fierbere si prajire, fiecare cu intensitati reglabile.
Caracteristici:
Plita cu inductie, este o tehnologie japoneza, care are ca proprietati incalzirea vasului, in timp ce zona din jurul plitei ramane rece, proces rezultat din aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie care magnetizeaza continutul metalic al vasului de gatit.
Prin inductie se va incalzi doar vasul in care veti gati, in timp ce zona din jurul plitei va ramane rece. Acest proces se va realiza prin aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie ce va magnetiza continutul metalic al vasului de gatit, generand forte de frecare insesizabile care astfel vor genera caldura necesara prepararii mancarurilor.
Ofera siguranta - Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit.
Detectarea automata a suprafetei vasului si adaptarea zonei de gatire la marimea vasului folosit. Prin repartizarea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului, timpul de gatire se va reduce consistent, iar alimentele isi vor pastra un continut bogat de vitamine.
Este eficienta - 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum.
Este usor de intretinut - Suprafata se curata foarte usor dupa utilizare.
Multiple functii pentru gatit:
Plita dispune de 4 functii pentru gatit si anume: supa, gatire cu abur, fierbere si prajire, fiecare cu intensitati reglabile.
Caracteristici:
- dimensiune: 315 x 85 x 385 mm;
- tehnologie Japoneza;
- ceas pentru programarea operatiilor/ peste 30 de functii de autiprotectie;
- gateste usor, fara flacara si fum;
- nu emite gaze nocive/ nu dauneaza mediului;
- culoare: negru;
- voltaj : 220V;
- putere: 2000W;
- greutate bruta: 2.54kg;
- timer;
- touch;
- lungime cablu: 1.50 m
- posibilitatea reglarii temperaturii si timpului de gatit (pentru modurile manuale);
- metode de gatit automate: supa/congee, gatitul orezului (pilaf) si tocanita (indicata pentru mancaruri ce se gatesc incet);
- metode de gatit manual: prajire (stir fry, indicata pentru legume), fierbere (hot pot), fierbeea apei, barbecue (indicata pentru prajituri) si prajire tip 2 (deep fry - indicata pentru un gatit rapid la temperaturi ridicate)