Aparat pentru scos samburi
- Cod produs: 6419
- Disponibilitate: În stoc
- 30,00 ron
- TVA inclus 30,00 ron
Aparat pentru scos samburi permite scoaterea cu usurinta a samburilor de la cirese, visine, masline si nu numai, in timp ce pulpa ramane aproape intreaga. Cu ajutorul aparat pentru scos samburi veti pregati in timp record aperitive, deserturi, gemuri sau chiar si marmelada. Un avanjat este acela ca, datorita inexistentei samburilor, copiii si batranii pot manca in siguranta masline si fructe, fara a exista pericolul de a se ineca.
Aparatul este compus din:
- recipient, cu baza antiaderenta;
- piston;
- arc;
- capac cu palnie si orificiu.
Specificatii aparat pentru scos samburi:
- usor de manevrat;
- scoate samburi cu precizie;
- se curata cu usurinta;
- dimensiuni: 21 x 15.5 x 11 cm.
Comandati acum aparat pentru scos samburi la un pret rezonabil!
Iata o reteta usoara “Inghetata cremoasa cu cirese”.
Pentru piureul de cirese:
0,5 kg cirese;
250 ml apa;
3-4 linguri de zahar.
Pentru inghetata cremoasa:
150 gr cirese proaspete;
1 lingura suc de lamaie;
2 linguri sirop concentrat de cirese;
1 galbenus;
125 ml lapte;
75 ml smantana de patiserie;
1 pliculet de vanilie.
Pentru decor:
cativa biscuiti fini cu migdale sau sfaramiciosi
Mod de preparare:
Pentru preparararea piureului de cirese: ciresele se spala, se scurg bine si li se scot samburii. Se pun intr-un vas la fiert cu apa si se fierb intre 15 si 20 minute, pana ce lichidul scade complet. Se poate pune si zaharul la fiert, inca de la inceput. In cazul in care nu se doreste un piureu foarte dulce, renuntam la acest ingredient.
Piureul se lasa sa se raceasca si se pastreaza in borcan in frigider. El poate fi folosit in cantitatea dorita adaugandu-l oricarui tip de inghetata.
Inghetata se prepara fara a pune la foc ingredientele. Smantana se bate spuma cu mixerul pana ce capata consistenta de frisca. Restul ingredientelor se amesteca bine impreuna iar la final se incorporeaza si smantana batuta spuma. Toata compozitia se omogenizeaza si apoi se introduce intr-un vas la congelator.
Cand se serveste, se orneaza cu cativa biscuiti fini cu migdale sau sfaramiciosi si se adauga cate 1-2 linguri de piure de cirese.
Pofta buna!